lördag 19 mars 2011

Längtar efter min matte / Waiting for my mom

Nää inte har matte kommit hem ännu. Men jag har lämnat rapport till husse som vidarbefodrat till matte så hon kan skriva några rader. Det finns visst något som heter Wifi på hotellet så matte surfar gratis med sin mobiltelefon. Imorse tyckte jag husse sov alldeles för länge 07:30: Så då bet jag han i armen. Det funkade !!! Han vaknade och gick upp för att mata mig. Vi höras av snart igen ! Hoppas verkligen matte kommer hem snart så det blir någon ordning här på min blogg och så jag kan tassa runt till er andra här som vanligt !!! Nospuffar och Tasskramar till er alla !!!

9 kommentarer:

Findus, Isak och Rasmus sa...

Man måste ju se till att man får frukost. Snart har du nog matte hemma igen. Säkert har ni längtat lika mycket efter varandra båda två. Kurr och burr.

Dui och Deco sa...

Visst är det besvärligt när de inte är hemma som de ska. Förstår inte varför de ska åka bort över huvud taget när de kan vara med oss. Nosbuff

NoOne sa...

Mjaha.....
DEt trixet ska vi tassa efter...
/Jam & Kram från oss i ☼

Smulan, Amanda och deras 2-benta sa...

Matte längtar säkert efter sin lilla busfrö = dig som du längtar efter henne! Hon är nog snart tillbaka ska du se, hon har kanske massor med gottis med sig tillbaka! Kryddiga korvar, kanske salami... OM hon har en rund burk som det står "libamájkrém" på är din lycka gjord! Det är det mumsigaste som finns! Gåsleverpastej!!! Mycket godare än vanlig leverpastej!

=^.^=

Nosgos

Frasse sa...

Det är rätt, bit ifrån du, när det gäller mat är alla medel tillåtna.
Min svanstippskänlsa säger mig att din matte inte klarar sig utan dig mycket längre nu, så hon kommer säkert snart!
Tassklappar

Kattson sa...

Trist att matte är borta från dig, men jag tror hon rusar hem så fort hon bara kan. Och då blir allt som vanligt igen.

Anonym sa...

oj,det tricket vågar inte vi oss på.....

Purrfect Haven sa...

we have found that biting arms works too! Sometimes we sit on faces to obtruct beathing and that is a good one! Sleepy humans - honestly! Love Darcy, Bingley and Helen

Nea theCat sa...

:)