fredag 21 december 2012

Sakerna som jag vann budgivningen ....

på "auktionen" på 
har nu trillat in en efter en :)

Först ut var givetvis sakerna till matte *grinig*


Öronhängen från Laila o Minchie och deras matte och ett fint Jul-kort hade dom också skickat med :)Ett jamar fint armband med klocka 
från Pugs & Purrs och deras matte :)Igår kom så ÄNTLIGEN paketet som skulle innehålla 
kattleksaker från 
Tomcat´s och deras husse Pete
Men vad i hela världen ?!
har dom skickat ett paket med Vete-flingor till mig ??Puh , vilken tur att det var andra grejer än flingor i paketet , när vi till sist lyckades ta oss in i det :)Jamar-fint julkort fick jag också :)


Den blå vippan var skoj :DSLÄPP MIN vippa , matte !!
resten av leksakerna som låg i jul-strumpan har min matte gömt undan för hon påstår att den får jag vänta med till Julafton ?!19 kommentarer:

Hjulia huller om buller sa...

Så fina saker du fick! Kul att dom lurades lite med paketet. Men matte tror att det var havreflingor i paketet från början *fniss*

=^.^=

Nosgos

Libra sa...

Vad spinnande att vi var med bland vinnarna i din utlottning Kjelle! Vi har mailat vår adress till dig. Det ska bli så jamarns kul att få ett paket från dig! Vi brukar inte få egna paket. Så det blir första gången. Dubbelt så spinnande eller egentligen tredubbelt spinnande för vi är ju tre.
Vilket roligt paket du hade fått Kjelle. Vilken rolig vippa. Den blev vi sugna på att bita tag i direkt. Nu har vi tassat en lång kommentar med en massa ord. Så det ska bli mycket pengar till välgörenhet. Bra va?
NosGos

Sparkle sa...

Aw man! Your human is making you WAIT for the rest of the toys? No fair!

Cherry City Kitties sa...

the blue matches your eyes! Happy Solstice!
Harry, Dexter and Tipp

Gunilla och Frasse sa...

Herrejam, vilka fina saker ni fick i paketen! Vippan är ju bara så cool och du ser så jamarcool ut när du tar den mellan tassarna. Du har bollsinne Kjelle, det ser man!
Ingen dum idé att spara några prylar till julafton, då varar glädjen längre :-)
Vi önnskar dig och matte en riktigt god jul med mycket mat och många klappar – både inslagna och mer handfasta och kärleksfulla :-)
Kramar och tassklappar

Katten Gustav sa...

Snart får väl dina människor hitta ett större boende, så du får plats med alla dina träningsredskap? Och ännu fler blir det på måndag! En riktigt god jul hoppas jag att du får tillsammans med din matte och husse!

Aamor sa...

Vilka fina saker både till dig och matte.
Ja vilken tur att det inte var flingor som var i dett paket för det enda roliga det hade varit var om matte kastat ut dom på golvet så du hade lekt med dom där, hihi!

Nosgos

Mr. Black sa...

What a lot of cool stuff! And, that stocking filled with toys and goodies!
How fun!

BeadedTail sa...

Both you and your mom got really nice things! Hope Christmas comes fast so you can get the rest of your toys!

AnneSofie sa...

Tjaahaa! Här får vi nöja oss med pappbitar och tomma toarullar.
Man skulle va katt i ditt hem förstår jag.

I dag har jag försökt lära den lille parveln att äta räkor men han lekte ju bara med sin - puckot! Så jag fick äta upp hans med! Inte ens då fatta han utan skuttade vidare till Marróns mun !!!! och undersökte benet hon åt på.
Äventyrligt må jag säga - inte ens jag skulle komma på den idén!
Annars måste jag bestämt säga att den där Nils är ganska trevlig, inte för påstridig och fattar när men vill vila i fred - då ägnar han sig åt annat - som att terrorisera Marrón och husets Herre.

Varma Hälsnigar
Astrid

GLOGIRLY sa...

Nice prizes and presents!!!
...I'm going to tell Glogirly to pick up some of those wheat flakes for me.
haha!
xo, Katie

Jans Funny Farm sa...

What nice goodies in the package. And more fun to come on Christmas. You must have been good this year cause Santa's being good to you. :)

Unknown sa...

Great Haul! Kjelle! Everybody loves yous and now yous has received the gifts yous deserves!
Kisses
Nellie

Anonym sa...

**Grattis** sååå fina saker/Julnospussssss ♥

Mollie sa...

What fantastic swag :) Wez loves those earings :) Mommy'z mean making you wait but we only have a couple of days now :) xx00xx

Mollie and Alfie

meowmeowmans sa...

Wow, that is some great stuff, Kjelle! But wait ... your mom is making you wait to play with the rest of your new toys? That is not fair! :)

Kat and the Furrsonality gang sa...

Such awesome things :)

Happy Holidays to you and your family, Kjelle! <3

Memories of Eric and Flynn sa...

Lots of great packages arrived for you and your mum. That must have been a worry when you thought you had oat flakes sent to you.

Anonym sa...

why do the staff always want to make us wait, wait?? I know there is stuff in our office but Mom won't let me see...paw pats, Savannah