onsdag 30 mars 2011

När matte kom hem var hon glad , men nu är hon bedrövad

När matte kom hem så hade ketet med min nya sele kommit som matte givetvis köpt på REA :)
Kan ju säga att jag vet inte om jag gillar min nya sele speciellt ??!!
Lite väl mycket blingbling.
Men snäll som man är så gick jag med på en liten promenad.
På bilden promenerar jag inte precis utan sitter och spanar på min lyktstolpe :)


Sen gick vi in och matte satte sig vid datorn för att kolla om det kunde tänkas gå att boka höstresan som matte och hennes tjompis försökte boka igår.
Det gick inte igår sa sidan , utan man skulle försöka senare. Sagt och gjort matte provade att boka resan och rätt var det var så hade priset gått upp ett par hundra sedan igår :(
Så matte ringde sin resekompis och frågade hur dom skulle göra ?? Dom kom överrens om att dom skulle boka i alla fall , men se det gick inte för det var fel på mattes Mastercard sa sidan.
Så matte provade med sitt E-kort istället , men då var det helt plötsligt inte möjligt att boka resan med det flyget som matte valt :(
Matte kollade noga så inget blivit bekräftat och NÄÄ då resan var vare sig bokad eller betald.
Så matte kollar vidare och så bestämmer dom sig för att kolla på en annan resa. Dom kollar på en annan resa på samma sida och hittar en annan billigare resa och tycker att den kör vi på istället.
Matte startar upp sitt E-kort igen och trycker på BOKA DENNA RESA knappen. Åh vad händer ??!!
Jo matte får till svar att resan kan ej bokas just nu på grund av flyget = SUCK !!!
Matte kollar jättenoga igen och inget är bokat eller betalt. Nu kommer matte och hennes tjompis överrens om att dom skiter i den JÄVLA resesighten och kollar på någon annan istället.
Sagt och gjort det kollas på en annan sight och dom bestämmer sig för en resa. Matte loggar in på internetbanken och upptäcker att det fattas pengar = MYCKET PENGAR !!! Försöker ringa internetbanken som det visar sig att matte inte hade det längre :(
Hon ringer internetbankens kundservice och sitter i kö JÄTTELÄNGE och när hon äntligen kommer fram så har datorn hängt sig så hon kan inte alls följa beskrivningarna på banksidan.
Mannen som matte talar med är jättetrevlig och säger att han väntar medans matte startar om datorn eftersom matte väntat sååå länge på att komma fram. När Matte startat om datorn så får hon  äntligen hjälp med att öppna telefonbanken så att hon kan ringa dit och prata med nån som kan kolla vem det är som snattat pengar ???
Vad dom kan se så är det via E-kortet och nån från utlandet. Matte kliar sig i huvudet och läser upp vad det står på resesidan angående mattes resplan  nr 1och det står att den INTE är bokad och INTE betald och samma står det på resplan2 = INTE bokad och INTE betald.
Åh INTE har matte fått något bekräftelsemail att någon bokning som INTE gjorts , gjorts i alla fall.
Matte har sparat på reseplanerna som INTE är bokade eller betalda som bevis om det blir krångel.
Vilket det nog lär blir verkar det som :(
Det enda dom på banken kunde säga var att matte skulle spärra E-kortsbetalningarna.
Men det gjorde matte direkt när hon såg att det fattades pengar.
Sen skulle matte ha is i magen för dom på banken kunde tänka sig att det var hotellen som norpat pengarna för dom är visst snabba på det sa han på telefonbanken. Fastän resan INTE är bokad och INTE betald tyckte matte ???
Han på banken tyckte det var märkligt men han sa att hotell bokningen kanske gått igenom men inte flyget ??
Matte förstår inte nånting just nu hon är bara ledsen över att pengarna är reserverade/låsta och för att hon inte vet om hon får tillbaks dom ??!!
Åh jag är lite ledsen för INTE har det blivit någon tid över ikväll för något bus med mig :(
Förbaskade resesight !!!
Nää vi skriver inte vilket det är ännu , för matte har bokat resa med dom innan och det funkade purrfekt med allting !!!

14 kommentarer:

lillies lya sa...

Wow, din matte blev bedrövad? Vår lillie skulle morrat, fräst och klöst sönder något. Eller någon. Hoppas verkligen att matte får tillbaka sina pengar så hon kan resa bort till slut i alla fall.

Din sele är jamarns stilig tycker vi. Inte för att vi använder sele. Men HADE lillie fått på oss sele och fått oss att gå med det, så hade vi nog velat ha en sådan sele.

nosgos, buff, gottisar å sånt
M&K

Dui och Deco sa...

Så jobbigt, förstår att matte är ledsen. Hoppas att det löser sig. Nosbuff

NoOne sa...

Wow...Sååå snygg du är i din nya sele ♥...
Men..Stackars din matte,inget roligt ju :(

/Jam & Kram från oss!!

Katten Lisa sa...

Men milda makrillar och tokiga torskar! Det var de värstigaste bokningarna jag läst om...det var inte mycket som inte gick fel där! Hoppas verkligen matte får tillbaka sina pengar, det borde hon få, även om det säkert tar tid. Men så jobbigt!
Och så tycker jag faktiskt att du är jättetjusig i din sele!

We love LUNA sa...

I'm purring here, be always positive dear friends!
I love that picture, it's fabulous!
Luna

Kattson sa...

Man skulle nästan kunna tro att det är du själv, Kelle Bus, som trasslat med bokningarna så att matte inte skulle resa från dig. Men jag tror inte du skulle låta nån ta pengar från mattes konto. Hoppas det löser sig snart.

Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan sa...

Milda makrillar så tråkigt för din matte att hon har blivit av med pengar på sin bank :(
Hoppas det löser sig på ngt tassesätt.
Håller tassar och tummar.

Våran matte blev oxå av med en massa pengar för en del år sedan, MEN som tur var så fick hon tillbaka pengarna, efter att ha anmält det först hos polisen sedan pratade hon med sin bank några gånger, så efter det fick hon pengarna tillbaka som tur var.


Tass
Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

Findus, Isak och Rasmus sa...

Det var många tokigheter på en gång, med den bokningen. Hoppas verkligen att matte får sina pengar tillbaka. Det låter ju bra, att det tidigare har fungerat. Synd bara, att matte får allt det där extra besväret att reda ut. Vi tycker du var himla snygg i din sele! Kurr och burr.

Nea theCat sa...

Trist för matte, men kanske kuligast för dig om hon inte reser i väg och lämnar sin lilla Kjelle.

Tyckte inte alls det var för mycket bling bling på din fina sele. Passade dig perfekt. Du kan nog ha en del bling bling utan att det blir pråligt. :)

Nosgos

Anonym sa...

Men stackars matte då. Inte konstigt om hon blir bedrövad när det bråkar så här. Många tröstbuffar!

Frasse sa...

Stackars matte, det är ju inte klokt att pengar bara kan flyga i väg på det sättet, särskilt när man själv blir nekad att flyga dit man vill.
Matte säger att det värsta med internetbokning är just när något blir fel MEDAN man bokar så att man inte vet om beställningen har gått fram eller ej. Matte var rädd att hon hade beställt typ tre jätteklösträd till mig när hennes dator valde att vara seg och kinkig just när hon skulle beställa.
Håller tassar och tummar att matte snart får sina pengar tillbaka!
Tassklappar

ellie sa...

Our human mum loves your smart blue harness! we kitties won't even let our owner put a collar on us!
We hope everything gets sorted out with the trip booking! Sounds a nightmare!

ellie sa...

Sorry to hear u don't like your new harness! Maybe your human mum will let u have your old one back?!

Kjelle Bus aka Charlie Rascal sa...

I already got my old one back :)